Dienst Toerisme test nieuwe audio gids

24 april 2018

Op maandag 23 april ontving het museum een 10-tal medewerkers van het Bureau van Toerisme  Knokke-Heist.  Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om onze gloednieuwe audio gids in avant-première voor te stellen en uit te testen.  Naderhand waren de reacties heel positief.Eerstdaags wordt de nieuwe gids officieel in gebruik gesteld voor het groot publiek.  Raadpleeg deze website en onze facebook pagina om de juiste startdatum te vernemen.De audio gids zal uw bezoek aan het museum omtoveren tot een  intense en boeiende belevenis .  Een deskundige uitleg , in 4 talen, en levensechte achtergrondgeluiden brengen je in het heetst van de strijd. Personen die iets hardhorig zijn kunnen de ingesproken tekst  ook lezen in  de hun gekozen taal. De Nederlandse tekst werd ingesproken door de gekende Vlaamse acteur Lucas Van den Eynde.