Terug naar Nieuws & Activiteiten

Herbekijk het For Freedom Museum in Andermans Zaken op www.VRTnu.be

Op woensdag 21 oktober 2020 om 20.40 uur kon je op Eén zien hoe Kamal Kharmarch  de werking van ons For Freedom Museum in Ramskapelle onder handen neemt. In Andermans Zaken gaat  Kamal langs bij Vlaamse ondernemingen in nood om hun rendabiliteit te verhogen. Kamal is naast stand-upcomedian immers ook docent Bedrijfseconomie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en zelf een succesvol ondernemer.  Dankzij de knowhow van diverse deskundigen krijgen Freddy en Danny Jones heel wat interessante tips aangereikt om nog meer bezoekers naar hun privémuseum te lokken.

U kunt dit programma herbekijken op VRTnu.be indien u het gemist heeft.

1 Commentaar

• Poupaert Hans
    22/10/2020

Hele mooie aflevering
    Het is idd nodig heel veel reclame te maken voor je zaak, en vragen om te delen, zodathet goed verspreid wordt over de ganse wereld, internet en alle media platforms.
    Alhoewel het programma gisteren ook al een succes was, want jullie website lag efkes plat, waarschijnlijk omdat er teveel wilden zoeken naar jullie…..
    Veel succes verder, der staat nog genoeg materiaal in L. Coiseaukaai om af en toe eens te vernieuwen met nieuw project hee
    De groeten!

Voeg je commentaar toe