Terug naar Nieuws & Activiteiten

UNIEKE TENTOONSTELLING vanaf 6 september 2019 tot en met 3 januari 2021: “HELDEN VAN DE NOORDZEE”

Helden van de Noordzee
Tijdens WO-II kwamen meer dan 200 Vlaamse vissers om toen hun schip op een mijn liep. Beleef hun ervaringen en weet dat 75 jaar na de Bevrijding het gevaar voor mijnen en bommen op de zeebodem nog steeds een bedreiging is voor onze vissers.

“Helden van de Noordzee” een ode en eerbetoon aan hen die het leven lieten om de bevolking te sparen van de hongersnood.

2 Commentaren

• José Bollens
    23/10/2020

Hallo, Ik heb bijna alle oorlogsmuseum s bezocht maar ik ben zeer verrast jullie museum te ontdekken . Dank zij het programma op de tv ben ik te weten gekomen dat er nog een museum bestaat dat ik nog niet bezocht heb en zodra ik da kans heb zullen wij zeker jullie super mooi ingericht museum komen bezoeken. Vriendelijke groeten, José